دریافت کد انتقال از یک به صفحه به صفحه دیگر

دریافت کد انتقال از یک به صفحه به صفحه دیگر

بهمن 93 - اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزان شهرستان فارسان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزان شهرستان فارسان بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان

بسم الله الرحمن الرحیم

سالروز ولادت امام حسن عسکری علیه السلام

سالروز ولادت با سعادت امام یازدهم حضرت امام حسن عسکرى (علیه السلام) را به تمامى شیعیان جهان تبریک عرض نموده، امیدواریم خداوند متعال توفیق پیروى آن امام همام را به همه ما عنایت فرموده ودر فرج فرزند بزرگوارش حضرت مهدى (علیه السلام) تعجیل فرماید

حضرت امام حسن عسکرى (علیه السلام) در سال 232 هجرى قمرى در روز هشتم ماه ربیع الثانى در شهر مدینه به دنیا آمد، پدر آن حضرت امام بزرگوار حضرت هادى، ومادرش خانمى به نام حدیثه بود. نام ایشان حسن، وکنیه آن بزرگوار ابو محمّد واز القاب ایشان زکى و عسکرى است.
آنچه از صفات بزرگ وفضائل که لازمه امامت است در آن حضرت جمع بود، یعنى: در علم، وزهد، کامل بودن در عقل وخرد، عصمت، شجاعت، کرم وبزرگوارى از تمام مردم زمان خود برتر بود، وعلاوه بر نصوص که از پیامبر(صلى الله علیه وآله) وامامان گذشته در باره امامت آن حضرت وارد شده بود، حضرت امام هادى (علیه السلام) یعنى پدر بزرگوارشان نیز تصریح به امامت آن جناب فرمودند، ودر روایتى که مرحوم شیخ مفید (رحمه الله) در کتاب گرانقدر ارشاد نقل کرده است، حضرت امام هادى (علیه السلام) چهار ماه قبل از شهادت امام عسکرى (علیه السلام) را وصىّ خود قرارداد، وبه امامت آن حضرت تصریح کرده وگروهى از دوستان و شیعیان را بر این امر گواه گرفت.
آن حضرت در میان مردم وبزرگان وحتّى افراد مخالف از احترام خاصى برخوردار بود، به حدّى که حتى ناخواسته آن حضرت را احترام مى کردند. در اینجا به همین مناسبت وبراى آنکه فضل آن بزرگوار براى خواننده عزیز معلوم شود، داستانى را که مرحوم شیخ مفید (رحمه الله)در کتاب ارشاد نقل کرده است مى آوریم.
مرحوم شیخ مفید (رحمه الله) از ابن قولویه نقل کرده است که: احمد بن عبیدالله بن خاقان متصدى املاک وخراج شهر قم بود که از طرف بنى عباس به این کار گماشته شده بود، پس روزى نام علویان و مذهب آنان، در مجلس او برده شد و او مردى بود که با اهل بیت دشمنى بسیار داشت. در عین حال گفت:
من مردى از علویان مانند حسن بن على «حضرت امام عسکرى» در وقار وآرامش وعفّت وپاکدامنى وبزرگوارى در نزد خاندان خود ندیده ونشناخته ام، به طورى که همه فامیل او را بر سالمندان وبرزگان خود مقدّم مى داشتند، همچنین همه سران لشگر ووزراء وعموم مردم او را بر سایرین مقدم داشته احترام مى کردند.
روزى پدرم براى دیدار با مردم نشسته بود، ومن بالاى سر او ایستاده بودم، ناگاه در بانان آمده وگفتند: ابو محمّد ابن الرضا بر در خانه است، پدرم به آواز بلند گفت: اجازه اش دهید تا وارد شود.
من از آنچه از ایشان شنیدم واز جرأت آنان که نام مردى را در حضور پدرم با کنیه نام بردند متعجب شدم، با آنکه جز خلیفه یا ولیعهد، یا کسى را که سلطان دستور داده بود نزد پدرم، با کنیه نام نمى بردند.
پس دیدم مردى گندمگون، خوش اندام، خوش صورت، جوان، باجلالت و هیبتى نیکو وارد شد. چون چشم پدرم به او افتاد، از جا برخاست وچند قدم به سوى او رفت، ومن به یاد ندارم با هیچ یک از بنى هاشم و افسران و برزگان چنین رفتارى کرده باشد، چون به او نزدیک شد او را در آغوش کشیده صورت وسینه او را بوسید، و دست او را گرفته بر مسند خود که روى آن مى نشست نشانید، و در کنار او نشسته رو به او کرد وبا او به گفتگو پرداخت.
در ضمن سخنان به آن حضرت مى گفت: قربانت شوم، فدایت شوم، ومن همچنان از آنچه مى دیدم در تعجب بودم، در این هنگام دربانان آمدند، وخبر از ورود «موفق» برادر خلیفه دادند، امّا پدرم همچنان سر گرم گفتگو با امام عسکرى (علیه السلام) بود اعتنایى به آنچه دربانان گفته بودند نکرد، تا زمانى که غلامان ونوکران برادر خلیفه آمدند، پدرم در این حال آن حضرت را بااحترام وعزت هر چه تمام تر بدرقه کرد، وبه طورى که موفّق آن حضرت را نبیند او را در آغوش کشیده وبا آن حضرت خداحافظى کرده وآن بزرگوار رفتند. من که همچنان متعجب بودم به نوکران گفتم: واى بر شما این چه کسى بود که شما وپدرم او را این چنین احترام نمودید؟ گفتند: این شخص مردى علوى است به نام حسن بن على ومعروف به ابن الرضا، من همچنان در تعجب بودم تا آنکه شب شد، ورسم پدرم آن بود که شبها بعد از نماز گزارش کارهاى روزانه را تنظیم مى کرد، چون نماز را خواند در برابر او نشستم، گفت: اى احمد کارى دارى؟
گفتم: آرى، اگر اجازه دهى پرسش کنم، گفت: اجازه ات دادم، گفتم: پدر جان این مردى که امروز به اینجا آمد وتو به او مى گفتى: پدر ومادرم فداى تو، وآنچنان او را احترام کردى که بود؟
گفت: پسر جان این امام وپیشواى رافضیان حسن بن على معروف به ابن الرضا است، سپس کمى سکوت کرده ومن نیز ساکت بودم، آنگاه گفت: پسر جان! اگر خلافت و زمامدارى از خاندان بنى العباس بیرون رود، هیچ کس از بنى هاشم غیر او شایسته خلافت نیست، واین به خاطر برترى وفضل وپاکدامنى وپارسایى وزهد وعبادت وخوش خلقى وشایستگى اوست، واگر پدرش را دیده بودى مردى بود خردمند وهوشیار ودانشمند.
احمد مى گوید: من که این سخنان را از پدرم شنیدم وآن رفتار را باامام عسکرى (علیه السلام) از او دیدم دچار حیرت وخشم وسرگردانى شدم، بعد از آن تصمیم گرفتم که خود در این باره تحقیق کنم، به دنبال این تصمیم از افراد مختلف راجع به او پرسیدم، از هیچ یک از بنى هاشم، وسرکردگان ونویسندگان وقاضیان وفقهاء ودیگر مردم نپرسیدم جز آنکه همه به فضل وکمال او اعتراف کرده او را مردى محترم شمردند، از این رو مقام وشخصیت او در نظرم بزرگ شد، زیرا دیدم دوست ودشمن او را به نیکى یاد کرده تمجید وستایش مى کنند.
آن بزرگوار همانند پدران گرامى خویش از چنان اخلاق ورفتار والائى برخوردار بود که دشمنان نیز تحت تأثیر اخلاقش قرار مى گرفتند، به عنوان مثال آن حضرت را به زندانبانى به نام على بن اوتاش سپردند، این شخص به شدّت باخاندان پیامبر دشمنى مىوزرید، وبا آل ابى طالب با شدت وخشونت رفتار مى کرد، وقتى آن حضرت را به زندان او فرستاند به او گفتند: با او چنین وچار رفتار کن، بیش از یک روز نگذشته بود که آنچنان در مقابل امام (علیه السلام)تواضع مى کرد که گونه بر خاک مى گذشت، وسر بزیر انداخته به آن بزرگوار نگاه نمى کرد، وهنگامى که آن حضرت از زندان او بیرون رفت این شخص از بهترین شیعیان شده بود، واین بواسطه جلالت ومهابت واخلاق امام عسکرى (علیه السلام) بود.
آن حضرت همانند پدران بزرگوارش داراى کرامات ومعجزایى نیز بوده اند که مورخان نقل کرده اند وما در اینجا فقط به ذکر دو مورد مى پردازیم.
اول: شخصى مى گوید: سر راه امام عسکرى (علیه السلام) نشستم، وقتى آن حضرت رسید از تنگدستى خویش به آن بزرگوار شکایت کردم وقسم خوردم که نه درهم ودینارى دارم ونه غذاى صبح وشام، آن حضرت فرمود: آیا به دروغ سوگند مى خورى با اینکه دویست دینار در زیر خاک پنهان کرده اى، واینکه مى گویم نه براى آن است که چیزى به تو ندهم، اى غلام آنچه باخود دارى به او بده، غلامش صد دینار به من داد، سپس روى بمن کرده فرمود: تو آن دینارها که در زیر خاک پنهان کرده اى در وقتى که سخت بدانها نیازمند هستى از آنهامحروم خواهى ماند، وراست فرمود، زیرا آن پول که حضرت داد خرج کردم، ودرهاى روزى بر من بسته شد، وبه ناچار به سراغ پولى که در زیر خاک پنهان کرده بودم رفتم اما اثرى از آن نیافتم، بعد فهمیدام که پسرم جاى پولها را دانسته، وآنها را برداشته وگریخته است، وبه هیچ چیز از آن پولها دست نیافتم.
دوم: شخصى به نام احمد بن محمد مى گوید: در زمانى که مهتدى عباسى دست به کشتار موالیان ترک ووابستگان خود زد، من نامه اى به حضرت عسکرى (علیه السلام) نوشتم که: سپاس خداى را که او را از ما به خود سرگرم کرد، زیرا من شنیده بودم که او شما را تهدید به قتل کرده است وگفته است که: من ایشان را از روى زمین بر مى دارم، حضرت عسکرى (علیه السلام) به من نوشت: عمر او به این کارها کفاف نخواهد داد، از امروز پنح روز بشمار وروز ششم پس از خوارى وذلتى که به او برسر گشته خواهد شد، وچنان شد که آن حضرت فرموده بود.
ودر اینجا بعض از کلمات حکمت آمیز حضرت امام حسن عسکرى (علیه السلام) ذکر میکنیم.
1 ـ فرمود جدال مکن میرود خوبى و حسن تو و مزاح مکن که جرئت مى کنند ودلیر مى شوند بر تو.
2 ـ وفرمود از تو اضح است آنکه سلام کنى بر هر کس که میگذرى بر او، وآنکه بنشینى در جائى که پست تر است از مکان شریف مجلس
3 ـ وفرمود پارساترین مردم کسى است که توقف کند نزد شبهه، وعابدترین مردم کسى است که بپا دارد فرائض را، وزاهدترین مردم کسى است که ترک کند حرام را، واز همه مردم کوشش ومشقّتش بیشتر است کسى که ترک کند گناهان را.
4 ـ وفرمود مشغول نسازد تورا روزى که خدا ضامن آن شده از عملى که بر تو فرض است.
5 ـ وفرمود از ادب دور است ظاهر کردن خوشحالى نزد شخص غمناک.
6 ـ وفرمود: همانا از براى جود وبخشش اندازه ومقدارى است پس هر گاه زیاد شده از آنمقدار پس آن اسراف است.
براى خرم واحتیاط مقدارى است پس یرگاه زیاد شد از آنمقدار پس آن جبن وترس است.
واز براى اقتصاد ومیانه روى مقدارى است پس هرگاه زیاد شد بر آن پس آن بخل است.
واز براى شجاعت مقدارى است پس هرگاه زیاد شد بر آن تهوّر وبى أدبى است.
وکافى است تورا از براى ادب کردن نفست اجتناب کردنت از چیز یکه مکروه وناپسند بیشمارى از غیر خودت.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 93/11/8 | نویسنده : اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزان شهرستان فارسان
دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان از بخش ویژه‌ای با عنوان «کارنامه سیاه رژیم پهلوی» در نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب خبر داد و اظهار کرد: بخش اختصاصی و ویژه‌ای را با موضوع کارنامه سیاه رژیم پهلوی داریم که اعضای انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در مدارس اقدام به معرفی این کارنامه سیاه خواهند کرد.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دفترمرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، حامد علامتی دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در مدرسه انقلاب، دانش‌آموزان، خودشان برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنند، گفت: یکی از مهارت‌های مهمی که آنها فرا می‌گیرند، موضوع روایت‌گری است که در غرفه‌ها پس از جمع‌آوری اطلاعات، به مخاطبان انجام می‌شود.
علامتی ادامه داد: «آشنایی با اهداف و آرمان‌های انقلاب»، «بازخوانی سخنان امام(ره) و رهبری»، «تقویت بینش دینی دانش‌آموزان نسبت به هویت اسلامی»، «تقویت روحیه خودباوری و شناخت دستاوردهای علمی و فناوری پس از پیروزی انقلاب»، «تحقق مأموریت‌های اصلی انجمن شامل نیروسازی و جریان‌سازی»، «تقویت مهارت‌های گروهی» و «شکوفایی خلاقیت و ایجاد نشاط و پویایی» از جمله اهداف نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب است.
وی با بیان اینکه دهه‌فجر، طلایی‌ترین زمان برای فعالیت‌های تربیتی در مدارس است، افزود: برگزاری نمایشگاه به صورت غرفه‌ای و روایت‌گری باعث رشد توانمندی‌های دانش‌آموزان می‌شود؛ ضمن اینکه با توجه به موضوعات مختلف، فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را بین دانش‌آموزان بالا می‌برد.
دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به این نکته که محتوای نمایشگاه شامل سه بخش اختصاصی، تشکیلاتی و عمومی است، گفت: مهمترین بخش نمایشگاه، بخش اختصاصی است که شناخت ابعاد، اهداف و دستاوردهای انقلاب اختصاص دارد که شامل تاریخ انقلاب اسلامی ایران، مهدویت و انتظار، ولایت فقیه، آشنایی با شخصیت‌های انقلاب، نقش دانش‌آموزان در پیروزی انقلاب و پیشبرد اهداف انقلاب است.
وی در پایان افزود: فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی، معرفی سایر تشکل‌های دانش‌آموزی و نمایشگاه آثار و دست‌ساخته‌های دانش‌آموزان نیز در حاشیه نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب پیش‌بینی شده است. 
 
تصاویر




تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 93/11/7 | نویسنده : اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزان شهرستان فارسان
دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان از برگزاری نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در سطح بیش از 3 هزار دبیرستان سراسر کشور از 12 تا 22 بهمن و با مشارکت 300 هزار دانش‌آموز خبر داد.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دفترمرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، حامدعلامتی دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون سومین دوره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب ضمن محکومیت اقدام نشریه فرانسوی شارلی ابدو در توهین به پیامبر اسلام (ص) اظهار داشت: اخیرا پیامی از سوی مقام‌معظم‌رهبری خطاب به جوانان اروپا و بخشی از آمریکا صادر شد که حاوی نکات ارزشمندی است بنابراین در انتشار این پیام و تبیین آن میان دانش‌آموزان تلاش می‌کنیم.
وی افزود: عده‌ای از افراد در جهت خدشه‌دار کردن گذشته انقلاب در تلاش برای تطهیر دوران پیش از انقلاب هستند بنابراین وظیفه اصلی ما ارائه نکاتی تربیتی در حوزه دانش‌آموزی است تا انقلاب اسلامی را که خون 36 هزار دانش‌آموز به پای آن ریخته شده است به درستی به نسل بعدی معرفی کنیم.
دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به اینکه امسال سومین دوره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در دوره متوسطه دوم برگزار خواهد شد، گفت: 3 راهبرد اصلی در برنامه‌ریزی فعالیت‌های فرهنگی در مدرسه انقلاب مد نظر است که عبارتند از انگیزه‌آفرینی، بصیرت‌آفرینی و معرفت‌بخشی و رفتار سازمانی و تجربه‌آفرینی.
علامتی تصریح کرد: یکی از راه‌های درونی‌کردن ارزش‌ها تعامل با مخاطب است و در مدرسه انقلاب دانش‌آموزان خود اقدام به برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌ها می‌کنند بنابراین بستر مناسبی برای رشد و شکوفایی آنها فراهم شده است.
وی ادامه داد: یکی از مهارت‌هایی که در قالب برگزاری نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود روایت‌گری است. روایت‌گری در درونی کردن محتوای پیام، ارتباط‌گیری با مخاطب و مهارت کلامی موثر است.
دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به اینکه آشنایی با اهداف و‌ آرمان‌های انقلاب اسلامی و بازخوانی سخنان امام خمینی (ره) و مقام‌معظم‌رهبری یکی از برنامه‌های مدنظر در قالب نمایشگاه مدرسه انقلاب است، گفت: تقویت بینش بینی دانش‌آموزان نسبت به هویت اسلامی، روحیه خودباوری و شناخت دستاوردها و فناوری‌های مهم پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تحقق ماموریت‌های اصلی تشکیلات انجمن اسلامی دانش‌آموزان یعنی نیروسازی و جریان‌سازی و فعال‌سازی انجمن اسلامی مدارس به عنوان سنگر فکری، تربیتی و مذهبی از سایر برنامه‌های مد نظر در مجموعه نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب است.
علامتی در خصوص دلایل برگزاری نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در ایام دهه فجر، اظهار داشت: دهه فجر طلایی‌ترین زمان برای انجام فعالیت‌های تربیتی در مدرسه است. برگزاری نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب به صورت غرفه و روایتگری باعث توانمندی دانش‌آموزان و تقویت روحیه همکاری و کارگروهی می‌شود. همچنین منجر به افزایش فرهنگ مطالعه، کتابخوانی و جمع‌آوری اطلاعات می‌شود.
وی ادامه داد: برخی از غرفه‌های نمایشگاه مدرسه انقلاب به صورت پرسش و پاسخ برگزار می‌شود که این منجر به رشد فکری دانش‌آموزان شده و بستر مناسبی برای خلاقیت و ابتکارات آنهاست.
دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به اینکه محتوای نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در 3 بخش تقسیم شده است، گفت: بخش نخست اختصاصی است و به شناخت ابعاد، اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی می‌پردازد و به موضوعاتی همچون تاریخ انقلاب اسلامی، مهدویت و انتظار، ولایت فقیه، آشنایی با شخصیت‌های انقلاب اسلامی و نقش دانش‌آموزان از پیروزی انقلاب اسلامی و پیشبرد اهداف آن تکیه دارد.
علامتی ادامه داد: در ذیل بخش اختصاصی بخش ویژه‌ای را با موضوع کارنامه سیاه رژیم پهلوی داریم که اعضای انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در مدارس اقدام به معرفی این کارنامه سیاه خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه بخش دوم محتوای نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب تشکیلاتی است ادامه داد: این بخش به معرفی برنامه‌های محوری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان می‌پردازد و بخش سوم عمومی بوده که شامل موضوعات ابتکاری و علاقه‌مندی‌های دانش‌آموزان همانند مسابقه فرهنگی و ورزشی است.
دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان بیان کرد: نمایشگاه مدرسه انقلاب از 12 بهمن در سراسر استان‌ها شروع شده و تا 22 بهمن ادامه خواهد یافت. همچنین فرم‌های ارزیابی به استان‌ها ارسال شده است و امسال دبیرخانه جشنواره در استان قم قرار دارد که مسئولیت داوری برعهده این استان است.
علامتی ادامه داد: آثار برتر استان‌ها تا پایان فروردین به دبیرخانه اعلام شده و نتایج نهایی در نیمه اول تیر معرفی می‌شود و در شهریور سال 94 مراسم تقدیر از برگزیدگان نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب را خواهیم داشت.
وی بیان کرد: امسال نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب با مشارکت بیش از 300 هزار دانش‌آموز در سطح 3 هزار دبیرستان کشور برگزار می‌شود. سال گذشته حدود 200 هزار دانش‌آموز در برگزاری این نمایشگاه‌ها مشارکت داشتند. در مجموع 8 نمایشگاه برتر نیز معرفی خواهد شد.
 
تصاویر




تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 93/11/7 | نویسنده : اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزان شهرستان فارسان
حجت الاسلام و المسلمین حاج‌علی‌اکبری با محکوم کردن اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس حضرت رسول اکرم(ص) و تجلیل از نامه اخیر مقام‌معظم‌رهبری به جوانان غرب گفت: به رغم تلاشهای مذبوحانه دشمنان برای اشاعه اسلام ستیزی، هر روز شاهد نشر و گسترش روز افزون چهره نورانی اسلام در دنیا هستیم.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دفترمرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان،حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری در اختتامیه جشنواره ملی و دانش‌آموزی آیین دوستی، گفت: برگزاری جشنواره آیین دوستی توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان تهران را بسیار خوب و مبتکرانه توصیف کرد و گفت: عمل به نامه امام رضا(ع) که حاوی نکات ارزشمندی نظیر: ارتباط داخلی، انسجام، استحکام، دوستی، محبت، خیرخواهی و تقویت پیوندها زیر پرچم امام و ولایت است از جمله نیازهای ویژه امروز جامعه ماست.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، یکی از تفاوتهای شیرین جشنواره آیین دوستی را با سایر جشنواره‌ها، محور قرار دادن یکی پیام عنوان کرد و افزود: نکته شیرین دیگر این جشنواره برگزاری عمده مراحل آن توسط دانش‌آموزان می‌باشد که بسیار شورانگیز و بهجت افزا است. 
حجت الاسلام و المسلمین حاج‌علی‌اکبری با توضیح فرازهایی از نامه امام رضا(ع) به حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تصریح کرد: امام در نامه خود کسانی که چهره یکدیگر را تخریب می کنند عاملان شیطان نامیده و آنان را به عنوان نفرین شدگان خود معرفی کرده است.
مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان تهران نیز در ابتدای اختتامیه جشنواره ملی آیین دوستی، ارسال آثار از تمامی استان‌های کشور به دبیرخانه جشنواره را نشانه نگاه عمیق و دلدادگی جوانان به معارف اسلامی و اهل بیت (ع) عنوان کرد و گفت: تبلور روحیه ح‌جویی در جوانان و نوجوانان و استقبال آن‌ها از مفاهیم ارزشمند اسلام، فرصت مغتنمی است که باید بخش‌های فرهنگی آموزش و پرورش نسبت به آن اهتمام ورزند و به شکوفایی این استعدادها کمک کنند.
"محمد مهدی سلیمی" افزود: این جشنواره با محوریت نامه امام رضا (ع) به حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در سه موضوع "سبک زندگی اسلامی"، "محبت و ولایت" و "معرفت نسبت به امام" طراحی شد که از نیازهای ضروری فرهنگی جوانان در عصر حاضر است.
دبیر نخستین جشنواره ملی آیین دوستی تصریح کرد: در مجموع حدود 500 اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره ملی آیین دوستی رسید که امروز از 20 نفر از تهیه کنندگان آثار برتر با اهدای لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جوایز نقدی تقدیر می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: نفرات اول تا چهارم در رشته مقاله نویسی به ترتیب، " نرجس فاتحی " از لارستان فارس، " سیده نرگس صفوی " از قم، " سارا کریمی " از شهر ری و " امیرحسین اکبری " از خرم آباد و در رشته داستان و خاطره‌نویسی "زهرا قاسمی" از قم، " محدثه عباسی " از اسلامشهر، " فاطمه روشندل " از رباط‌کریم و " محمد مهدی صالحی زاده " از اسلامشهر هستند که جوایز این دوشته را به خود اختصاص دادند.
مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان تهران ادامه داد: در رشته نشریه و روزنامه دیواری " مینا رخشانی مهر " از زاهدان، " مهدی غیاثی " از اراک، " مهرداد آقایاری سامیان " از رودهن و " فاطمه سمیعی فرد" از قم و در شته وبلاگ نویسی " رضا داوودی " از رودهن، " محمدصادق زینلی " از تهران، " انسیه ناصحی ارجمند " از قم و " احمد خراشادی زاده " از یاسوج به ترتیب جوایز مقامهای اول تا چهارم را کسب کردند.
سلیمی اضافه کرد: در بخش ویژه پاسخ به نامه امام رضا (ع) نیز جوایز مقامهای اول تا چهارم به ترتیب نصیب " فاطمه بهشتی موحد "  و " نفیسه پیرصالحی " از قم، " سمانه سادات موسوی " از رباط کریم  و " زهره ملکی " از شهر ری شد.
دبیر نخستین جشنواره ملی آیین دوستی، هدف از برگزاری این جشنواره را در این برهه از تاریخ، بازتاب جلوه ای از رأفت و مهربانی اهل بیت (ع) و سبک زندگی اسلامی منعکس شده در نامه هشتمین امام شیعیان برای مسلمین ذکر کرد.
گفتنی است، آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی و دانش‌آموزی آیین دوستی، همزمان با ایام ولادت حضرت عبدالعضیم حسنی (ع) توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان تهران با همکاری آستان مقدس آن امام زاده بزرگوار در سرای شیخ صدوق حرم برگزار شد.
در این آیین دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، فرمانده بسیج دانش‌آموزی استان تهران، مدیریت حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، فرماندار شهر ری، مسئولان ادارات دولتی و نهادهای انقلابی، جمعی از ائمه جمعه و جماعات شهرستانهای استان تهران و حدود 650 نفر از فرهنگیان و نخبگان انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان مدارس کشور حضور داشتند.
 
 
تصاویر




تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 93/11/7 | نویسنده : اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزان شهرستان فارسان

سیر و تبیین دعای هشتم صحیفه مبارک سجادیه

آغاز شد

در سلسله جلسات شرح و تفسیر صحیفه مبارک سجادیه حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری تفسیر و تبیین دعای هشتم آغاز شد.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دفترمرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، حجت الاسلام والمسلمین حاج‌علی‌اکبری در بیان کلیات دعا هشتم صحیفه سجادیه گفت: این دعا بسیار مهم و فوق‌العاده سازنده می‌باشد و در کنار دعای بیستم(مکارم الاخلاق) از صحیفه سجادیه دیده می‌شود. در این دعا استعاذه و پناهندگی از مکاره (ناپسندها)، اخلاق سوء(حالات پایدار درونی) و افعال مذمت شده می‌باشد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری در طی سلسله جلساتی به شرح مضامین این دعا خواهد پرداخت. این برنامه هر هفته روزهای دوشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در مجموعه شهدای هفت تیر(سرچشمه) برگزار می‌گردد .
لازم به ذکر است علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت صوت و جزوه مباحث به آدرسOfoghha.ir مراجعه فرمایند.
 
تصاویر




تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 93/11/1 | نویسنده : اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزان شهرستان فارسان

 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزان شهرستان فارسان می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : عمارها - صالحون